Logo_Vertelacademie_290x96.jpg

Datum ovb - Workshop Personal Storytelling

1 zaterdag bij voldoende belangstelling
Pauline Seebregts | 10.00-17.00 uur| €.130,00 | Info

Pauline seebregts.jpg

Pauline Seebregts | 10.00-17.00 uur| €.130,00 | 

Kleine momenten, gebeurtenissen of ontmoetingen in ons leven kunnen al zo de moeite waard zijn om te vertellen en gehoord worden door de ander die je publiek is. Maar hoe doe je dat dan? Het is van deze tijd, de behoefte om te vertellen wat je bezighoudt in het leven. Meestal gebeurt dat tegenwoordig via sociale media. Maar stel nou dat je er eens even echt de tijd voor zou nemen; Welk persoonlijk verhaal zou jij dan vertellen? Ieder van ons draagt immers verhalen in zich mee die grappig, mooi, bijzonder, ontroerend, spannend, humorvol, diepgaand en inspirerend zijn! Vragen die onder meer aan bod zullen komen tijdens de workshop zijn;
Is iedere gebeurtenis geschikt om als eigen verhaal te vertellen voor publiek?

Waar moet je dan op letten? Hoe kan jouw verhaal ook betekenisvol zijn voor anderen?
Hoe herken je een verhaal in je eigen verhaal?
Hoe maak je zo'n verhaal geschikt om te vertellen voor publiek?

 

Pauline Seebregts is docente aan de Vertelacademie en daarnaast maakt en vertelt zij vanuit haar eigen bedrijf Storywise verhalen op maat voor bedrijven en organisaties. Ook maakt ze eigen voorstellingen waarmee ze optreedt in zowel binnen-als buitenland.
In haar werk werkt ze vaak met persoonlijke verhalen vanuit de wetenschap dat in het persoonlijke het universele te vinden is en in het 'kleine' het 'grote' zichtbaar wordt.
"Mensen leren luisteren naar hun eigen verhaal, dat is wat mij inspireert'"


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS