logo2019_schrijversvakschool_groningen.jpg

 

 

SCHRIJFTECHNIEKEN A
12 woensdagavonden in Zwolle
Vanaf 15 september |  €.480,00 | Info en inschrijven

Kitty Peetoom 2012 uitsnede web.jpg Anje Gnodde.jpg

Voor mensen die (beter) willen leren schrijven, is het 12-weekse schrijftraject Schrijftechnieken A in Zwolle een kans om daaraan te werken. 

In schrijftechnieken A gaat het om de ontwikkeling van je creativiteit bij het schrijven - om basisprincipes als het inzetten van je zintuigen, gedachten, gevoelens en associaties; verwonderingsmomenten, het geven en ontvangen van feedback. Het gaat niet om de uitwerking in de verschillende genres, maar om het experiment, om de oefening. Je zoekt naar verwonderingsmomenten en vondsten aan de hand van specifieke oefeningen in de les en tijdens het maken van huiswerk. Je ontwikkelt je kritische blik door het geven en ontvangen van feedback aan en van je collegastudenten. Het gaat niet om de uitwerking in de verschillende genres, maar om het experiment, om de oefening.
Docenten: Kitty Peetoom en Anje Gnodde 

Houd bij het deelnemen aan dit schrijftraject rekening met een huiswerklast van circa een dagdeel per les. Er wordt van je verwacht dat je op de gegeven deadlines je werk en feedback op je mede-studenten inlevert. 


Schrijftechnieken A vormt de entree
naar een eventueel vervolg met Schrijftechnieken B of één van de andere trajecten van de Schrijversvakschool, die op diverse niveaus worden gegeven. 

 

Lesdata eerste semester: woensdagavonden 15 en 22 september; 6, 13 en 27 oktober; 3, 17 en 24 november; 8 en 22 december 2021; 12 en 19 januari 2022

 

Lestijden: 19.00-22.00 uur

 

Bezoek de Voorlichtingsavond

  

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de directeur van de school, Pauline Durlacher, Pauline Durlacher: 06 14771011 of contact@svsgroningen.nl 

 

Ook in Deventer: Schrijftechnieken A start ook in Deventer op de zaterdag. Meer informatie.


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS