4-6|10 Teller, Tales and Tradition (The Opal Forest)

LOCATIE: De Statenzaal Zwolle, Diezerstraat 80

Shonaleigh Cumbers | 3 dagen| €.225,00 | uitverkocht, nog wel plek op 5/10 

 

Dit verhalenweekeinde is helaas uitverkocht, maar er is nog wel plek in de avondvoorstelling op zaterdagavond 5 oktober.  Wil je graag een keer een heel weekeinde meemaken? Kijk dan in onze agenda voor de volgende Teller, Tales en Tradition-weekeinden. Die worden jaarlijks gehouden bij het begin van de lente en het begin van de herfst.

shonaleigh.jpg

Shonaleigh is een internationaal gerespecteerd vertelster en traditiebewaarder. Ze is geboren in Nederland en ze groeide op in Engeland. Zij is een Drut´syla, een vertelster in de joodse traditie. Deze orale traditie van het herinneren en vertellen van duizenden traditionele verhalen werd eeuwenlang doorgegeven via generaties van joodse vrouwen. 

Teller, Tales and Tradition is een kans van onschatbare waarde voor ieder die geïnteresseerd is in verhalen of in orale verteltradities. Het weekeinde is een herleving van een bijna verloren vertelcultuur. Het plan is, de komende vier jaar bij het wisselen van de seizoenen een deel van de cyclus te vertellen, zodat over vier jaar één complete cyclus is verteld. Lees uitgebreide informatie en hele programma van alle TTT-weekeinden onder deze link: verteltraditie

 

Data hele weekeinde : 4 oktober tot en met 6 oktober  

Prijs: €.225,00 voor het hele weekeinde (max. 16 personen)
Dit is inclusief alle vertellingen gedurende de drie dagen en toegang tot de openbare voorstelling, twee lunches, een diner en alle hapjes, koffie, thee, water en sap. Drankjes tijdens de openbare voorstelling en andere dranken tijdens het diner dienen apart te worden afgerekend.  

Datum avondvoorstelling:  5 oktober 
Prijs:  €.10,00

Tickets en info avondvoorstelling 


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS