21|03 The Emerald Sea

Shonaleigh Cumbers | 19.30 uur | €.10,00| Ticket kopen 
Teller, Tales and Tradition 

emeraldsea.jpg

Productiehuis De Verhalenboot programmeert de internationaal geroemde verhalenvertelster Shonaleigh Cumbers uit Engeland. Ze reist de hele wereld rond en is een veelgevraagd storyteller op internationale podia maar vandaag is ze in Zwolle. Ze is van joodse origine en ze is één van de laatste Drut'syla's oftewel joodse verhalenbewaarsters in de wereld.

Vandaag vertelt Shonaleigh verhalen uit The Emerald Sea, één van de delen uit de honderden verhalen tellende Menassah Cyclus. 

"Prince Rahab and his Queen must make a sacrifice to save the kingdom, but the prince has been imprisoned by a woman who has been done a terrible wrong, and the queen is on a quest to find him. Not to be missed, it’s a world first!"

Dit hele weekeinde staat in het teken van de Drut'syla traditie. Wil je je een weekeindlang laten onderdompelen in deze joodse verteltraditie, kijk dan ook even bij Teller, Tales and Tradition.

 

shonaleigh.jpg

Meebeleven oeroude verteltraditie

Teller, Tales and Tradition is een kans van onschatbare waarde voor ieder die geïnteresseerd is in verhalen of in orale verteltradities. Het verkorte avondprogramma is een kans voor degenen die willen proeven aan het weekendconcept of die niet kunnen of willen deelnemen aan het gehele weekeinde. Lees uitgebreide informatie en hele programma van alle TTT-weekeinden onder deze link: verteltraditie

 


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS