Festivalplatform Zwolle Unlimited

CLOSE-ACT- SAURUS- kl 72dpi.jpg 

Samen genieten langs de Zwolse grachten

Voor Festivalplatform Zwolle Unlimited organiseren wij jaarrond festivals en culturele events in Zwolle. Festivalplatform Zwolle Unlimited wil werelden openen en mensen met zichzelf, met elkaar en met hun omgeving verbinden.

 

Kijk samen naar adembenemende voorstellingen en concerten; praat bij onder de sterren; koester je in de zon; dans op het gras. Kom luisteren, lachen en misschien wel een traan laten. Ervaar wat het betekent om mens te zijn. Open je hart en kom thuis op de festivals van Zwolle Unlimited.

 

Een bruisende, verbonden stad 

Festivalplatform Zwolle Unlimited werkt voor haar jaarprogramma nauw samen met organisatoren van andere evenementen in de stad. Zo ontstaat een bruisend kunstzinnig en cultureel totaalprogramma.

Met haar evenementen bereikt dit festivalplatform jaarlijks ruim 75.000 bezoekers uit Zwolle, de regio, Nederland en het buitenland, en programmeert zij per jaar circa 500 voorstellingen en concerten.

 

Festivalwebsite Platform Zwolle Unlimited 

 

Logo tussenland 300x300.png

Productiehuis De Verhalenboot/Top of the Hill voert de artistieke en zakelijke directie van de evenementen van Festivalplatform Zwolle Unlimited.