Productiehuis De Verhalenboot voert de artistieke en zakelijke directie van het Wereldberoemde Verhalenfestival (WBVF - weekeinde voor Kerst) en van Festival Zwolle Unlimited (ZU - weekeinde tussen mei en juni).

ZU Logo web.jpg

29, 30 en 31 mei en 1 juni 2020 (Pinksterweekeinde) 

Verteltheater, circustheater en danstheater, boekenmarkt, rootsmuziek

 

smulerf 2017web.jpg

 

Internationale verhalenvertellers en straattheaterartiesten, theatrale routes door de binnenstad, slow food, een boekenmarkt en vinylmarkt en rootsmuziek. De historische pleinen en grachten in de binnenstad van Zwolle vormen het decor voor Zwolle Unlimited, een festival vol kleine kunsten en grote genietingen. Een perfecte aanleiding voor een meerdaags bezoek aan deze parel van het Oosten.  

Workshops 

De Verhalenboot organiseert tijdens festival Zwolle Unlimited een workshopdriedaagse voor de liefhebbers van zelf schrijven en vertellen. Zodat je tijdens het festival niet alleen kan kijken en luisteren, maar ook zelf kan vertellen en schrijven!

Vertellersgilde 

De Verhalenboot organiseert en programmeert de jonge vertellers uit het Vertellersgilde op Festival Zwolle Unlimited.

Storytellers 

De Verhalenboot programmeert alle (inter)nationale verhalenvertellers op Festival Zwolle Unlimited.

Inspiratie

ter inspiratie hierbij de download naar de PROGRAMMAKRANT 2019 

Tickets

via de website van Zwolle Unlimited  

 

Volg ons via onze nieuwsbrief of via de sociale media. 

 

wbvf.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

editie 2019: het weekeinde voor kerst 

Spooktochtroute, Muziekroute, Kinderroute, Theaterroute en een zelf samen te stellen route uit zeventien losse voorstellingen. Op historische pleinen en in bijzondere kelders, winkels en schepen. 33 Locaties en even zoveel premières. Zwolse artiesten geven hun interpretatie op wereldberoemde verhalen in dans, theater, storytelling, muziek en visual art. info t.z.t.: www.wbvf.nl