Logo_Schrijversvakschool_klein.jpg

  

DICHTER BIJ HET PLUCHE - schrijfevenement
Wo. 31 januari 2018| 19.00-22.00 | gratis entree |verplicht aanmelden: mail SVS

 

Een avond schrijven met een gedicht als resultaat. Met dit schrijfevenement sluit de Schrijversvakschool voor Noord-Nederland aan bij de landelijke Poëzieweek 2018. Er is plaats voor maximaal 24 personen.

Het verteltheaterzaaltje van De Verhalenboot is bij uitstek geschikt voor het thema van de Poëzieweek van dit jaar, theater. Aan de hand van opdrachten van Pauline Durlacher (directeur van de Schrijversvakschool) en Kitty Peetoom (docent schrijftechnieken, poëzie en essay) schrijven deelnemers aan ‘Dichter bij het pluche’ toe naar een theatraal gedicht. 

Over de schrijversvakschool
De Schrijversvakschool voor Noord-Nederland heeft een hoofdvestiging in Groningen en een nevenvestiging op De Verhalenboot in Zwolle. In Zwolle starten in de derde week van februari de instapmodule Schrijftechnieken A en de module Schrijven voor Toneel op niveau I. Vakken op niveau I zijn toegankelijk na het volgen van Schrijftechnieken A en B. Deze instapmodules worden in Zwolle 1x per jaar aangeboden.

Tijdens het schrijfevenement Dichter bij het pluche is er gelegenheid om vragen te stellen over de lesmogelijkheden in Zwolle en Groningen.

Aanmelden voor het schrijfevenement is verplicht. Stuur daarvoor een mail met je naam, achternaam en telefoonnummer naar contact@svsgroningen.nl 


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS