logo ZU.png

VOLGENDE EDITIE 29, 30, 31 mei en 1 juni 2020. Reserveer alvast je B&B of camping!

 
Verhalenvertellen, straattheater, boekenmarkt, rootsmuziek
Festival vol theatrale en muzikale verhalen

smulerf 2017web.jpg
Internationale verhalenvertellers en straattheaterartiesten, slow food, een boekenmarkt en rootsmuziek. De historische pleinen en grachten in de binnenstad van Zwolle vormen het decor voor Festival Zwolle Unlimited, een festival vol kleine kunsten en grote genietingen. Een perfecte aanleiding voor een meerdaags bezoek aan deze parel van het Oosten.  

De authentieke Thorbeckegracht stroomt langs de festivalterreinen en is voor bezoekers de perfecte plek voor een ontroerend verhaal, opzwepende muziek tegen een ondergaande zon of een rustig moment in het gras aan het water. Er slingert een lint van boekenkramen en kramen vol vinyl langs de grachten en op het terras van het Smul-erf zijn ambachtelijk bereide gerechten verkrijgbaar. De voorstellingen zijn allen kleinschalig. Er zijn tientallen nomadententen en ook spelen veel voorstellingen voor strobalentribunes in de open lucht, op fantastische plekjes in de stad. Er zijn grotere voorstellingen in een mobiel theater en op podia van bijzondere locaties langs het festivalterrein, zoals in De Verhalenboot, Cultuurschip Thor, Bistro de Kwaak en in boekenkerk Waanders In de Broeren.

 

Programma

Het festivalprogramma staat vanaf ca half april als gratis download op de website van Zwolle Unlimited. Er is een papieren programma verkrijgbaar tijdens het festival
www.zwolleunlimited.nl 
www.facebook.com/ZwolleUnlimited

 


HANDIG VOOR NIEUWE VERTELLERS