Verhalenboot_view_by_night_web.JPG

» informatie en boekingen:  038-4239659 of info@deverhalenboot.nl 

Uw eigen (vertel-)feest?

Uw eigen verteldiner met uw eigen gasten? Een bedrijfspresentatie waar een verteller uw boodschap verwoordt? Gewoon vergaderen, een workshop geven of toch uw verjaardag in combinatie met dineren en een artiest? Verteltheater De Verhalenboot is een bijzondere locatie, waarmee u een speciaal karakter geeft aan uw bijeenkomst.

Aan de oude stadsmuur

De Verhalenboot is de droomplek voor uw gelegenheid: mooi gelegen en goed bereikbaar. Het schip ligt in het centrum van Zwolle, aan de Thorbeckegracht met een parkeergarage voor de deur. De nostalgische boogramen geven aan walzijde uitzicht op de middeleeuwse verdedigingsmuur met haar gerestaureerde torentje. Aan waterzijde valt de blik op de karakteristieke historische gevels aan de overkant.

Klassiek en romantisch

De Verhalenboot heeft een kleine foyer en een theaterzaal, die door een geheel weg te schuiven scheidingswand met elkaar verbonden zijn. De inrichting is klassiek: met rode velours en glanzend mahonie. In theateropstelling biedt de Verhalenboot plek aan vijftig personen, in vergaderopstelling aan twintig personen. De Verhalenboot is ook voor (gemotoriseerde) rolstoelers toegankelijk.

Food en Fire

finse_buitenkeuken.jpgBarbecue of rookoven aan. Groente snijden, visjes inpakken.  Samen beleven, lachen en heerlijk smullen van je eigen gemaakte pot. Een verhalenverteller erbij maakt het helemaal af.

 

 

De Pelser Lady

Pelser_Lady.jpgEen mini-Verhalenbootje van 10 meter lang. De Pelser Lady is een Bakdeksalonkruiser uit 1931. We zijn de afgelopen jaren bezig geweest met een volledige restauratie, en die nadert zijn voltooiing. Maximaal acht personen kunnen er, onder begeleiding van een schipper, mee op pad over de prachtige wateren rond Zwolle. Voor vergaderingen, de aankomst van het bruidspaar bij De Verhalenboot, een lekker uitje van de baas etc.. Neem voor meer info contact op.