Zwolleunlimitedlogo.png 
1, 2, 3 juni 2018

PROGRAMMABOEKJE VORIGE EDITIE 

Verhalenvertellers, straattheaterartiesten, literatuur, boekenmarkt, rootsmuziek, slow food

 

smulerf 2017web.jpg

 

Internationale verhalenvertellers en straattheaterartiesten, slow food, een boekenmarkt en rootsmuziek. De historische pleinen en grachten in de binnenstad van Zwolle vormen van 1 tot en met 3 juni  2018 (altijd het eerste weekeinde van juni) het decor voor Festival Zwolle Unlimited, een festival vol kleine kunsten en grote genietingen. Een perfecte aanleiding voor een meerdaags bezoek aan deze parel van het Oosten.  
 

Workshops

De Verhalenboot organiseert tijdens festival Zwolle Unlimited een aantal workshops om van te watertanden. Zodat je tijdens het festival niet alleen kan kijken en luisteren, maar ook zelf kan vertellen en schrijven! Het nieuwe workshopprogramma wordt t.z.t. hier gepubliceerd.

 

Programma

Het festivalprogramma van vorig jaar staat hier als teaser voor jou. Op de website van Zwolle Unlimited vind je circa vanaf 1 mei het online programma van komend jaar. Er is een papieren programmaboekje verkrijgbaar tijdens het festival. Volg ons om op de hoogte te blijven van de eerste artiesten die geboekt worden! En zet de data alvast in je agenda, boek je b&b of camping, verzamel je vrienden en verheug je alvast op het Oerol aan de Zwolse grachten.
www.zwolleunlimited.nl 
www.facebook.com/ZwolleUnlimited

SHEWOLF

Shewolf web.jpg


 

Entree

Dit festival geeft haar vertrouwen aan de bezoekers en werkt met waardebepaling achteraf. Dit nieuwe economische principe wordt inmiddels zeer succesvol toegepast in Nederland en daarbuiten. Consumenten kunnen die verantwoordelijkheid heel goed aan. Luisteraars hoeven vooraf geen kaartjes te kopen, maar geven achteraf wat het hun waard is geweest, niets meer maar ook niets minder. Het is een sympathieke manier om cultuurbezoekers te laten nadenken over de waarde van het gebodene door de artiesten. Zwolle Unlimited gaat met waardebepaling achteraf terug naar de basis: als we allebei geven is er genoeg voedsel, voor de maag en voor de ziel, om van te leven.